Toni Uredi

Dalmatinova 3
Krško

Opis

Predstavitev
Pivnica Apolon je staremu mestnemu jedru v Krškem pred več kot petnajstimi leti vdahnila novo življenje. Lokal, ki ga prej v bližnji okolici še ni bilo. Gostinsko izkušena družina Kos je gostom ponudila nekaj novega in ljudje so Pivnico Apolon sprejeli takoj in jo vzeli za svojo.Z bogato ponudbo piva in pa nekaterimi novimi kulinaričnimi specialitetami, ki jih do takrat še nismo poznali so poskrbeli, da lokal ni bil nikoli prazen. Od dopoldanskih malic, do poslovnih kosil, v popoldanskem in večernem času pa prijetno okolje za druženje mladih, kot tudi starejših obiskovalcev.Ponudbo so iz leta v leto dopolnjevali in izpopolnjevali, tako, da so zadovoljili tudi tiste najzahtevnejše, ki se v pivnico radi vračajo sami, s prijatelji ali pa v okviru zaključenih družb.
Malice in kosila

Od ponedeljka do petka vam nudimo več vrst malic in kosil. V našo ponudbo pa smo dodali tudi dnevne sladice.
malice in kosilaJedi po naročilu

Od juhe do sladice. V našo ponudbo pa smo dodali tudi vegetarijanski krožnik in breskovo zmrzlino. Prav tako se pri nas lahko hranijo študenti s študentskimi boni
jedi po naročiluNudimo več vrst piva

Oglejte si našo bogato ponudbo domačih in tujih piv. Obenem pa si prebereite še zanimivosti o pivu.
ponudba piva

Brezžični internet dostop!


Za še boljše počutje in ugodje v naši Pivnici nudimo našim gostom brezplačen dostop do interneta. Preizkusite!
Pizze


Za tiste, ki brez pizze ne morete je od zdaj poskrbljeno. V Pivnici Apolon smo vam pripravili več vrst pizz. Tisti manj lačni pa se boste odločili za sirovo pizzo, ki se odlično poda k pivu.
pizzeVelik izbor vrhunskih vin


Od penin, rdečega in belega vina, za petičneže pa imamo tudi pozno trgatev, ledeno vino in jagodni izbor. Pravo izbiro k hrani pa prepustite naši sommelierki.
ponudba vina
Mini zemljevid