Zgodba Lokalov

Lokali je projekt, ki sem si zamislil že nekaj let nazaj in kateremu do sedaj nisem posvetil dovolj ljubezni. Ta čas se je na slovenskem trgu pojavilo že malo morje podobnih strani vendar sem prepričan, da imam kar nekaj super zanimivih idej, ki pri drugih še nismo videli.

Idejo za projekt sem dobil, ko sem si po napornem pohodu v hribih zaželel klobase in zelje. Ker nisem vedel kje bi se lahko ustavil, da bi zadovoljil svojo potrebo sem poklical prijatelja, ki mi je predlagal gostilno v bližini.

Seveda se mi je takoj posvetila ideja, da bi ustvaril nekaj, ki bi komurkoli, ki nima takih prijateljev, pomagalo pri iskanju idealne gostilne.. nastali so Lokali.

Ker je to bil eden prvih večjih projektov, ki sem se jih lotil in še nisem bil izkušen programer, sem se ga seveda lotil napačno. Napačno sem se lotil baze podatkov, napačno sem se lotil vnašanja podatkov, nalaganja fotografij, vsega.

In ker v ta projekt verjamem in mislim, da lahko postane nekaj uporabnega sem se odločil, da mu posvetim še nekaj časa in ga popolnoma prenovim.

V bližji prihodnosti lahko na strani pričakuješ nekaj zanimivih novosti, ki mislim, da bojo zelo zanimive.

Hvala za obisk!

Rudi

Kako mi lahko pomagaš

Razvoju in kakovosti projekta prispevaš tako, da sodeluješ s komentiranjem, ocenjevanjem in urejanjem napačnih podatkov.

Poleg tega mi lahko pišeš s kakršno koli idejo, mnenjem ali predlogom glede same strani, ki bi jo lahko naredilo še preglednejšo in uporabnejšo.

Obljubim, da bom na vsako sporočilo odgovoril!