Golf Pub Uredi

Dvorakova Ulica 3
Ljubljana

Opis

GOLF PUB® je unikaten angleški pub ! Svoja vrata je odprl leta 1998, v pritličju parkirne hiše Kozolec na Dvorakovi ulici 3, v samem Centru - Ljubljane.

PUB slovi po mirnem ter prijetnem okolju ,obiskovalcem pa ponuja atmosfero uglajenega življenja v stilu igralcev golfa. Še dandanes velja za enega prvih pravih angleških pubov v Sloveniji.

Oprema in detajli pub-a so se zbirali več let in so vsi po vrsti originali ter unikatni. Pohištvo je v celoti izdelano v Angliji .

Oprema lokala predstavlja tradicionalen angleški mestni stil iz zgodovine pub-a. Tam je bilo narejeno VSE – od osnove idejnih projektov, izvedbenih projektov do proizvodnje sestavnih delov opreme in posameznih orginalnih ,unikatnih ,zbirateljskih kosov iz celega sveta, iz tematike zgodovine Golf športa.



Za prijetno druženje sta na razpolago notranji del lokala v pritličju PH -Kozolec ter zunanji ,vrtni del :

- Notranjost je klimatizirana.

- Zunanji stekleni vrtni del je v poletnem času senčen poljubno, na željo gosta, v zimskem času pa je ogrevan.

- Opremljen z Multimedio : internet dostopno točko WI-FI , TV predvajalnikom omogoča spremljanje GOLF PUB novic,dogodkov preko društvenih omrežij : youtube ,facebook,twiter

Lokalu daje poseben čar ,lepa lokacija v objektu PH –kozolec, v katerem lahko parkirate svoje vozilo in se brez skrbi odpravite po vseh opravkih v osrčju mesta.

Ra

Mini zemljevid