Pizzeria Luigi Uredi

Dunajska Cesta 173
Ljubljana

Opis

Pizzerija LUIGI se nahaja na Dunajski cesti 173 v Ljubljani. Poleti je pred lokalom vrt z lesenimi mizami, ki ga od ceste loči izredno lepa ograja narejena iz pocinkane žice in napolnjena z izbranim kamnom(antracit). Notranjost pizzerije pa je razdeljena na dva dela. Prvi prostor sprejme 25 ljudi in prostor v obliki zimskega vrta, ki sprejme 20 ljudi. Ta je v poletnih mesecih ob najhujši vročini tudi KLIMATIZIRAN. Središče lokala je točilni pult, kjer gostje popijejo hitro kavico ali pa ob kapljici počakajo na prosto mizo, če je le ta zasedena.

Izbrani detajli v lokalu spominjajo na minimalizem in dajejo občutek domačnosti. Stene, obarvane v očesu topli, oranžni barvi gostu dajejo energijo in lepo sproščajo.

Vse povedano ne bi pomenilo veliko, če ne bi stregli tudi odlične hrane. Ob pogledu na jedilni list lahko opazite, da ponujamo tudi zajtrke, za katerega velja, da je kralj med obroki in glavni vir dnevne energije.

Svojo ponudbo pa poleg hrane po naročilu zaokrožamo z dnevnim kosilom po dostopni ceni.

Pizzerija je za vas odprta od ponedeljka do sobote in pa praznike. Ob nedeljah ko imamo zaprto pa si nabiramo novih moči za naslednji delovni teden.

Še nekaj smo pozabili. Imamo namreč lasten parkirni prostor za naše goste.

V pizzeriji LUIGI vas z veseljem pričakujemo in lepo postrežemo.

Kolektiv pizzerije LUIGI

Mini zemljevid