Toni Uredi

Dalmatinova 3
Krško

Opis

Predstavitev
Pivnica Apolon je staremu mestnemu jedru v Krškem pred več kot petnajstimi leti vdahnila novo življenje. Lokal, ki ga prej v bližnji okolici še ni bilo. Gostinsko izkušena družina Kos je gostom ponudila nekaj novega in ljudje so Pivnico Apolon sprejeli takoj in jo vzeli za svojo.



Z bogato ponudbo piva in pa nekaterimi novimi kulinaričnimi specialitetami, ki jih do takrat še nismo poznali so poskrbeli, da lokal ni bil nikoli prazen. Od dopoldanskih malic, do poslovnih kosil, v popoldanskem in večernem času pa prijetno okolje za druženje mladih, kot tudi starejših obiskovalcev.



Ponudbo so iz leta v leto dopolnjevali in izpopolnjevali, tako, da so zadovoljili tudi tiste najzahtevnejše, ki se v pivnico radi vračajo sami, s prijatelji ali pa v okviru zaključenih družb.




Malice in kosila

Od ponedeljka do petka vam nudimo več vrst malic in kosil. V našo ponudbo pa smo dodali tudi dnevne sladice.
malice in kosila



Jedi po naročilu

Od juhe do sladice. V našo ponudbo pa smo dodali tudi vegetarijanski krožnik in breskovo zmrzlino. Prav tako se pri nas lahko hranijo študenti s študentskimi boni
jedi po naročilu



Nudimo več vrst piva

Oglejte si našo bogato ponudbo domačih in tujih piv. Obenem pa si prebereite še zanimivosti o pivu.
ponudba piva

Brezžični internet dostop!


Za še boljše počutje in ugodje v naši Pivnici nudimo našim gostom brezplačen dostop do interneta. Preizkusite!




Pizze


Za tiste, ki brez pizze ne morete je od zdaj poskrbljeno. V Pivnici Apolon smo vam pripravili več vrst pizz. Tisti manj lačni pa se boste odločili za sirovo pizzo, ki se odlično poda k pivu.
pizze



Velik izbor vrhunskih vin


Od penin, rdečega in belega vina, za petičneže pa imamo tudi pozno trgatev, ledeno vino in jagodni izbor. Pravo izbiro k hrani pa prepustite naši sommelierki.
ponudba vina




Mini zemljevid